Джулия: Като натрупаш опит, виждаш нещата по друг начин

Джулия е сред младите звезди на музикална компания „Пайнер“. Певицата все по-убедително стъпва на голямата цена, а публиката я приема изключително радушно. Изпълнителката не крие силната емоция, която е изпитала по време на концерта „17 години телевизия Планета“.

“Невероятни емоции… Много е приятно. Мога да кажа, че с времето вече съм се поотпуснала на сцената. Така че ми беше много хубаво”, казва Джулия, броени минути след своето представяне.

Тя си припомня своя дебют на голямата концертна сцена, който беше преди три години отново на рождения ден на “Планета”. Признава, че била доста по-притеснена.

“Като натрупаш опит, виждаш нещата по друг начин и сега вече можеш да се насладиш на момента тотално. Тогава е било притеснение, а сега наслада отвсякъде, така мога да го определя. Много се радвам, как публиката приема най-новите ми песни. Много неща ме мотивират в последно време да съм по-продуктивна и да правя хубави песни. Аз всъщност търся мотивацията във всичко, за мен това е най-важното. Като действаш, се получават нещата и се приемат прекрасно. Това виждам аз. Така че само мога да се радвам” – споделя още тя в „Автограф“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!