Джулия и Кристиан показаха видео от сватбата си

Младоженците Джулия и Кристиан Кирилови не крият щастието си и щедро показват пред почитателите си кадри и видеа от най-приказния ден в живота си.

Само седмица след сватбата, приказката за Джулия продължава. Този път тя ще бъде музикална и ще я отведе в емблематичния комплекс “Приказките” край Харманли в събота.

Певицата е заредена само с хубави емоции и не крие своето щастие. Тя признава, че сега е още по-мотивирана да създава хубави проекти и да радва публиката.

“Любовта няма смисъл, тя дава смисъл на всичко останало”, пише Джулия в официалния си профил в Instagram, а тези думи още веднъж потвърждават, че тя се чувства обичана и вдъхновена.

Звездата на телевизия “Планета” подари на своите фенове нови кадри от най-вълшебното събитие в живота й до момента. За своя сватбен ден Джулия и нейният съпруг Кристиан Кирилов ще разкажат в предстоящия брой на предаването “Автограф”, чиято премиера е на 9 октомври.

Междувременно Кристиан направи пародийно клипче, за което сподели: „Само за забавление“. Вижте го тук!

Снимки от сватбата на Джулия и Кристиан Кирилов

3 коментара към “Джулия и Кристиан показаха видео от сватбата си”

    • Vanya Krasteva каза:

      Отговор към коментар номер 2-кой откъде е тръгнал,всеки е тръгнал отнякъде, важното е къде е стигнал и какво е постигнал.Глупави селяни,защо вие не стигнете дотам???? Момчето има талант и е открил жената на живота си.Какво лошо???
      А ЗА ОБИДИТЕ ,,МИШКА И ПЛЪХ,,, това е най хубавата двойка,вие сте завистници и селяни!!! Българската завист край няма!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!