Джулия и Кристиан Кирилов в нови роли

Джулия и Кристиан Кирилов зарадваха своите почитатели с втория си дует, който е озаглавен “Ден и нощ”. Веднага след премиерата в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на “Планета” и “Планета HD”, меломаните дадоха своите коментари за новия проект.

Семейство Кирилови е една от най-харесваните светски двойки. В новия си видеоклип двамата отново влизат в главните роли и по всичко изглежда, че се справят повече от блестящо. За Кристиан, който е актьор, това е рутина, но очевидно е добър учител, защото и половинката му не отстъпва по сценично присъствие.

За музиката и аранжимента на “Ден и нощ” младоженците се довериха на композитора Даниел Ганев, а автор на текста е Анастасия Мавродиева. Режисьор на ефектния видеоклип е Виктор Антонов, а оператор е Радослав Гочев.

Припомняме, че първата им обща песен – “Ти си”, излезе през май, а през следващите месеци всичко в техния живот се случваше като в красив любовен филм с романтичен финал.

Джулия е част от звездния отбор в годишния концерт на телевизия “Планета” на 3-ти декември в Пловдив. Дали с нейния съпруг ще зарадват публиката в зала “Колодрума” с новия си дует “Ден и нощ”, ще разберем по време на бляскавия спектакъл.

Промо /Джулия и Кристиан Кирилов – Ден и нощ

1 коментар към “Джулия и Кристиан Кирилов в нови роли”

  • Анонимен каза:

    Искам да попитам певицата би ли направила дует с певеца Емрах? Обещаваш ли като порасне Емрах би ли направила дует?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!