Джулия изкушаваща от морския бряг / ВИЖ

В началото на най-отпускарския месец Джулия провокира почитателите си в социалната мрежа като сподели горещ кадър от плажа. С него тя събра многобройни лайкове и суперлативи в мрежата.

Певицата неведнъж е казвала, че обожава морето и се възползва от всеки удобен момент да му се радва. Щастлива е, че нейната професия й позволява почти цяло лято да е край морския бряг, защото това е сезонът на най-яките купони по българското Черноморие.

И тази година не прави изключение, още повече, че Джулия и съпругът й Кристиан Кирилов винаги успяват да съчетаят работните си ангажименти с морски удоволствия.

Често се засичат със свои колеги на плажа и се възползват от възможността да си общуват. Само преди дни попаднаха случайно на Милко Калайджиев и не пропуснаха да изпият по питие и да релаксират в приятна компания.

И докато клубните участия миналата седмица отведоха край морето, във вторник тя ще пее за своите почитатели в Пловдив, а в петък ще е специален музикален гост на популярен нощен клуб в Дупница.

1 коментар към “Джулия изкушаваща от морския бряг / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!