Джулия: Всеки рисува картината, която е заслужил

Известността носи, както много позитиви и хубави емоции, така и някои негативи. От първо лице за това могат да говорят много от звездите на музикална компания “Пайнер”, които прекарват по-голямата част от своето ежедневие под светлините на прожекторите.

Всеки приема славата по-различен начин, а Джулия, чиято кариера върви стремително нагоре, приема тази тежка отговорност с усмивка и философски поглед към живота, съобщават от Планета ТВ.

Тя е доста активна в социалните мрежи като повечето млади хора и споделя със своите почитатели, не само професионалните си успехи, но и моменти от своя личен живот.

В края на миналата година разкри, че е щастливо влюбена в Кристиян Кирилов, познат като Митко от риалити сериала “София – ден и нощ”.

Двамата бързо се превърнаха в новата любима светска двойка. Джулия не се страхува да сподели своето щастие, защото вярва, че когато си човека, който си избрал да бъдеш, а не този който другите очакват, можеш да бъдеш в мир със себе си и с всички останали.

А на тези, които имат резерви към нея,  отговаря с усмивка: “Някои казват, че съм добър приятел, други – че съм студена и отдръпната. Всъщност, когато ме описват, всеки рисува картината, която е заслужил.”

Музиката е обаче в центъра на живота на Джулия в момента, а срещите й с феновете винаги я карат да се усмихва и я зареждат с положителна енергия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!