Джорджия: Не сглобявайте такива простотии

Джорджия излезе с официално изявление по повод редица публикации в медийното пространство след гостуването й в предаване на 7/8 ТВ. В интервю изпълнителката коментира попфолк жанра и шоубизнеса в страната като прави обобщения за начина на финансиране.

Заради различни интерпретации на думите й, след предаването тя реши да внесе яснота като обясни позицията си.

„Разбирам, че се търси скандал и се украсяват изказванията ни, но трябва да има и достоверност, въпреки пикантно поднесените и извън контекста изрази. В гостуването си на предаването “Шоуто на сценаристите” никъде не съм казала, че попфолкът е легална проституция, а като цяло, че шоубизнесът е в преносен смисъл!!!! Не съм и говорила за монопол на фирма “Пайнер”, а за монополитност на наложено импресарио-менажиране на определени лица, които правят програмите на изпълнителите. Има го черно на бяло интервюто и не знам как директно изказани неща се преиначават или някой не може да разбере същността и тълкува по този абсурден начин всичко! Не сглобявайте такива простотии! А относно “Пайнер”, уважавам цялата фирма! Кефя се, че толкова години са на върха и от един обикновен изпълнител, създават известна личност!“- споделя изпълнителката.

2 коментара към “Джорджия: Не сглобявайте такива простотии”

  • Милка каза:

    Тази пък какво се обяснява? На никой не му пука за нея, освен на тъпкачите и, даже и на тях не е сигурно, че им пука.

  • Две очи разплакани каза:

    Сигнал, моля ви, попитайте тази “певица“, кой й даде разрешение да запише емблематичната песен на Румяна – “Две очи разплакани”, която е качила в YouTube..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!