Джордан: Тазгодишната ми равносметка много ми харесва

 

На 15 март Джордан празнува своя рожден ден. Разказва, че има доста разлика в начина, по който е празнувал преди години и сега.

“Преди предпочитах шумните партита, с повече хора, с повече приятели. С течение на годините това се променя и предпочитам по-тесния кръг, по-задушевната обстановка, с по-малко шум. Аз отдавам тази промяна на работата си и на това, че всяка вечер съм на участия, в шумните клубове, сред много хора. Идва един момент, в който човек се пренасища и подобни неща не са му много интересни” – споделя той в “Автограф”.

Плановете му са отбележи рождения си ден днес с най-близките си приятели. След известно време ще посети и родителите си, които не живеят в България и с тях ще си организира една хубава вечеря или обяд.

“Спомням си за един конкретен рожден ден, на който бях събрал голяма част от колегите си в един столичен клуб. Това беше преди 7-8 години, бяхме над 40 човека и партито беше наистина запомнящо се. Имаше доста изненади, а мои приятели пък бяха подготвили една специална торта с моя лик” – спомня си той.

За Джордан най-важното в един празник е да бъдеш с хората, които обичаш. Той разкрива , че с годините осъзнава, че човек да подбира хората, сред които вирее.

“Обкръжението на човек е страшно важно и благодаря на хората, които са до мен към днешна дата, защото не напразно са именно те. Може да са малко, но са качествени и стойностни хора. Преди не беше точно така. Преди бях по-отворен в комуникацията си с по-голяма част от хора. Но с времето започваш да преценяваш кой седи срещу теб и да си подбираш най-подходящите. Аз съм си подбрал моите хора, чувствам се добре сред тях и се радвам, че са до мен”- обяснява той.

Интересното при него е, че през годините се чувства по различен начин преди рождения си ден.

“Има хора, които месец преди рождената си дата изпадат в някакви дупки, в някакви депресивни състояния. Аз съм зодия Риби и ние обичаме да си правим равносметка, на нещата, които сме свършили. Аз също си правя и тазгодишната ми равносметка много ми харесва. Радвам се за нещата, които успяхме да свършим през изминалата година и се радвам, че и феновете го отчитат като доста добър факт, за което им благодаря” – подчертава изпълнителят.

За своя най-голям успех през 2017 година певецът отчита първата дуетна песен с Деси Слава – “Ангелите плачат”. С поред него това е песен, предизвикала доста голяма реакция от страна на публиката.

“Тази мелодия успя да докосне доста сърца и това е нещото, което може би ме прави най-щастлив. Много се радвам, че създадохме този проект, горд съм с него и искам много специално да благодаря на Деси Слава”  -казва той.

2 коментара към “Джордан: Тазгодишната ми равносметка много ми харесва”

  • steisi каза:

    Определено е талантлив, но е тотално безинтересен и скучен.Не знам дали има участия, но ако има те са за запълване на дупки или нисък хонорар.

  • steisi каза:

    Определено е талантлив, но е тотално безинтересен и скучен.Не знам дали има участия, но ако има, то те са за запълване на дупки и никък хонорар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!