Джордан: С „Пайнер“ започнаха да ми се случват сериозните неща в кариерата

Джордан сподели в „Открит микрофон“ на Signal.bg, че с Деси Слава са подготвяли първия си дует няколко месеца. Песента им „Ангелите плачат“ се посрещна с голям интерес от меломаните и вече се нареди сред най-хитовите заглавия в попфолка.

„С Деси се работи изключително лесно, защото тя е много голям професионалист и е наясно с всяко едно нещо, което прави в своята кариера. Аз съм щастлив, че имах възможността да слея гласа си с нейния, тъй като страшно много я харесвам. Дори й казвам: Деси, не мога да повярвам, че направихме песен с теб. В моите очи ти си нещо много голямо“. Често й споделям, че не мога да повярвам колко близки сме си станали“ – разказва той пред водещата Емилия Стоянова.

Изпълнителят, който повече от десетилетие е на сцената на попфолка, определя като ключов момент от развитието на кариерата си подписването на договор с най-голямата музикална компания у нас.

„Смятам, че от попадането ми в „Пайнер“ започнаха да ми се случват по-големите и по-сериозните неща. Да, пускал съм и преди това хитови песни, но някак си не получавах нужното развитие, не получавах нужното внимание, нужната реклама“ – подчертава той.

Певецът не спестява истината за това кой е бил най-трудният момент в досегашната му кариера и как го е преодолял.

Казва, че вече работи по следващите си проекти за 2018-а година. Не изключва нови колаборации, а за евентуален дует с Емануела е категоричен: „Това е неизбежно“.

Как коментира Джордан приятелствата в попфолка, както и новите тенденции в песните, какви отговори даде на въпросите на зрителите, може да гледате в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!