Джордан: Очаквайте изненади!

Джордан ще отпразнува необичаен рожден ден днес. Той е решил да постави екзотично начало на своята нова лична година и още преди няколко дни се отправи на пътешествие в Абу Даби и Дубай. Със сигурност щастливите емоции за изпълнителя днес ще са много. Началото на своя празник певецът постави в Абу Даби, а тържеството вечерта ще бъде в Дубай.

Точно оттам певецът сподели с почитателите си в социалните мрежи красиви кадри от най-голямата цветна градина в света – Miracle Garden, която впечатлява със своите приказни комбинации от цветове и аромати.

Това е второ пътешествие до Дубай за Джордан, който не крие, че всеки път посещава ОАЕ с удоволствие. Още много приятни изненади го очакват днес, а може би най-големият подарък за певеца е успеха на новия му сингъл – “Не си прави труда”.

Видеоклипът се появи на 1 март и в продължение на седмица бе в първата тройка на българската трендинг листа на портала за видеосподеляния. Феновете пък са категорични, че това е най-добрият проект на Джордан до момента, отчитат от Планета ТВ.

“Бих искал да благодаря на всички за многобройните поздрави, които ми изпращате по повод новата ми песен. Успехът на “Не си прави труда“ е факт, благодарение и на вашата подкрепа! Очаквайте изненади“ – сподели певецът от Абу Даби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!