Джони се вдъхнови от несподелена любов – „Да си моя“/ ВИДЕО

Джони се вдъхнови от историята на една любов за новия взривяващ проект „Да си моя”.

„Като чух музиката и знаех, че това е моята песен. Продуцентът ми и мой приятел Ненчо Касъмов предложи Лора Димитрова да напише теста. На един дъх го е написала. Като го получих и влязох в студиото за запис, знаех, че комбинацията между текста и музиката са перфектни. Като почувстваш нещо с душата си и знаеш, че Бог е с теб. С огромна любов изпях тази песен. Мисля, че и хората ще го усетят“ – споделя изпълнителят от ефира на ФЕН ТВ.

Историята, разказана в парчето, е написана от Лора Димитрова, а музиката е дело на гръцкия композитор Fоivos. За аранжимента Джони и екипът му се доверяват на Теодор Ташев.

В клипа на песента участват талантливите музиканти от JONY band, които забавляваха зрителите на Фен ТВ през изминалия телевизионен сезон в предаването „Live Zona (С) JONY & Band”, чийто водещ е самият изпълнител. Ролята на „недостъпната жена” е изиграна перфектно от телевизионната водеща на „Зона за поздрави” Деница.

Самият Джони не прави компромис с качеството на проектите, които представя на своите фенове. От тук насетне публиката може да очаква още нови и различни песни от артиста на Диапазон Рекърдс.

„За мен е много важно не просто да пускам парчета, а да правя песни, които да са смислени и да оставят следа в музикалната история. Вярвам в този метод на „правене“ на музика. За мен музиката не трябва да е нещо бързо, модерно. Трябва да е почувствана. Само тогава има смисъл. Затова и може да пускам по-малко, но за сметка на това – качествени песни“ – категоричен е той.

След завръщането му на българската музикална сцена, това е вторият проект от новата музикална история на Джони. Певецът се радва на много успешна кариера в чужбина, но както той сам споделя „камъкът си тежи на мястото“.

България и българската музикална сцена са му липсвали и затова изпълнителят се завърна у нас. Миналата година той реализира „Носталгия микс”, в която събра всички обичани негови песни от миналото. Новата му песен „Да си моя” е още едно качествено парче, достойно за репертоара му – страхотна музика, силен текст, красиво послание.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!