Джина Стоева и Ивена се събраха след 9 години

Джина Стоева и Ивена са близки приятелки от дълго време. И двете са родом от Русе, а в началото на кариерата си са живели в обща квартира, където се заражда дружбата им. От тогава до днес винаги се подкрепят във вземането на важни лични и професионални решения. Заедно двете напуснаха бившите си продуценти през 2015 г. и сега се самопродуцират.

Интересен факт е, че за всичкото това време певиците са участвали в трио с Теньо Гогов, но имат само един общ дует – песента „Една новина“, която излезе точно преди 9 години и се превърна в хит. Вчера, изненадващо за меломаните, двете дами представиха втората си съвместна песен със заглавие „Наранявай“.

„Ивена беше инициаторът. Това е първият ми музикален проект след появата на дъщеря ми Ивая. Последно снимах видеоклип бременна в третия месец. Много бързо след раждането започнах отново да ходя по участия, но за записването на нови сингли не бях мислила. Майчинството променя приоритетите. Някак ежедневието и грижите по детето те улисват, наслаждаваш се на всеки миг и спираш да бъдеш толкова амбициозен в професионално отношение. Поне при мен беше така. Но Ивена предложи да се нагърби с тежката работа около организацията и аз си казах: „Защо пък не?“. Честно казано в последствие ми стана приятно отново да се суетя около това, как ще изглеждам, какво ще бъде, очакването да видя крайния резултат – беше приятна тръпка“, коментира Джина Стоева.

„Когато чух песента, която композиторът Оцко ми пусна, почувствах, че ще се получи страхотно в дует с Джина и й предложих да го направим. В интерес на истината и първият ни дует е негова композиция. Радвам се, че тя се съгласи. В процеса на работа имахме спорове, каквито имаме и в живота, но това е нормално за едно приятелство и е градивно. Всяка казва на другата много честно и откровено какво мисли. Ако се засегнем – после си прощаваме.“, допълва Ивена.

Тя споделя още, че е имала леки притеснения относно текста, в който се говори за раздяла, защото, както много други нейни колежки, вярва че когато изпееш нещо, то ти се случва, но се надява тази прокоба да не я сполети и да не засегне 11-годишната й връзка с партньора, с когото живеят на семейни начала.

Видеото е заснето от режисьора Николай Скерлев в Сапарева баня, във взелия награда за най-добър Спа хотел на годината. Дрехите за стайлинга на певиците са на Димка Шаламанова, с която Ивена работи от дълги години. А гримът и прическите са дело на Цецо Андреев и Момчил Спасов.

ВИЖ / Ивена и Джина Стоева – Наранявай

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!