Джина Стоева: Винаги се старая да вложа отношение - Signal.bg

Джина Стоева: Винаги се старая да вложа отношение

Певицата поднесе необичаен подарък

Джина Стоева подари 10 кг брашно за рожден ден. Подаръците отдавна не са това, което бяха. Потвърждение на твърдението е последната изненада, която Джина Стоева подготвила за 50-годишния юбилей на своя близка приятелка. Тя я зарадвала с 10 кг брашно от лимец!

„Не обичам да подарявам неща, които никога няма да влязат в употреба на този, за когото ги купувам. Винаги се старая да вложа отношение. В конкретния случай Роси е изключително прецизна на тема здравословно хранене. Не яде друг хляб, освен от лимец и то ръчно приготвен от нея. Наскоро ми се оплака, че й е трудно да си намира брашно за месене, затова аз се заех със задачата и й купих 10 кгкато подарък за рождения ден“, обяснява Джина.

Певицата признава, че понякога прави и шеговити подаръци на своите близки, но в случая този бил съвсем сериозен. И все пак, защото й се сторило странно да отиде на партито само с чувал брашно, взела й една книга.

Самото празненство било в зала за танци, защото рожденичката танцува шотландски танци. Всъщност точно покрай тях се запознали двете с Джина. Малко известен факт е, че изпълнителката на „To The Left“ е била запалена по движенията, характерни за тази част на Обединеното кралство, но всъщност това не е било мимолетно увлечение.

Както всяко нещо, с което се захваща сървайвърката, така и в танците тя се хвърлила с такава страст и амбиция, че след всекидневни тренировки, продължаващи часове наред, й паднали ноктите на палците на краката. Въпреки неприятната ситуация, звездата не пази лош спомен от това време. На самия юбилей също сложила носия и поиграла отново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!