Джена с дръзка атака – Горкото момиче

След близо 7-месечна пауза от последния си хит, Джена пусна нов проект – „Горкото момиче“. Изпълнителката направи бомбастично завръщане в медийното пространство с песен, в която отново показва своя запазен стил.

Модерен бийт и силен текст с послание, вдъхновен от актуалните за много хора теми, завладяват зрителите.

“Забавих появата на новата песен, защото исках да пусна нещо, с което да не правя компромис по отношение на качеството. Смятам, че всяко едно парче трябва за има достатъчно време да разгърне своя потенциал, а когато то е хит, може да бъде актуално месеци наред. Няма смисъл да се взима от неговия живот, затрупвайки го с нова и нова продукция“ – заявява певицата.

В “Горкото момиче“ за първи път Джена влиза в ролята на разказвач на тази интересна музикална история. Хитовата изпълнителка е автор на музиката и текста, а участие в него има и N.A.S.O. Той и Радомир Кишев работят по аранжимента, а режисьор на лентата е Виктор Антонов. Свежи цветове, интересна визуална концепция и декори зареждат с лятно настроение.

За визията си звездата на телевизия “Планета“ залага на актуалните модни тенденции на водещи брандове, а стайлингът й е изцяло неин и на съпруга й Атанас Стоев. Гримът е на Никола Иванов, а косите – на Аделина Любенова.

ВИЖ / Джена – Горкото момиче

“Горкото момиче“ Джена поднася и с оригинална фотосесия, реализирана пред обектива на фотографа Виктория Сиракова.

1 коментар към “Джена с дръзка атака – Горкото момиче”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!