Джена се обърна към продуцентите си със силни думи / ВИЖ

Джена се обърна към продуцентите си със силни думи, които сподели пред последователите си в социалната мрежа.

Певицата подписа договор с най-голямата музикална компания преди 14 години. Именно там тя получи артистичния си псевдоним, който впоследствие стана и истинското й име.  Успя да постигне всички свои професионални успехи и се нареди сред топ изпълнителите в попфолка.

„Днес празнувам 14 години на музикалната сцена. 14 години съвместна работа с музикална компания Пайнер! 14 години музика, песни и любов за ВАС, мили мои! Обичам музиката и това, което правя, за това ще се старая докато Бог ми дава сили да творя и да ви радвам. Да изказвам душата си чрез песента.
Благодаря на всички вас,за обичта към мен-безценни сте. Благодаря и на моите продуценти Мария и Митко Димитрови, на Женя Димова и Мария, на Панчо Запрянов, Хари Янакиев, Димитър Димитров и всички екипи, с които работя и ще продължаваме да работим заедно.
Обичам ви и нека отпразнуваме заедно тази годишнина с появата на новата ми песен “Моят номер”!“ – пише с вълнение изпълнителката.

В навечерието на годишнината си тя представи своя нов проект, озаглавен „Моят номер“. Видеоклипът бе посрещнат с голям интерес от меломаните, а суперлативите изобилстват.

Джена: С огромно удоволствие ви представям Моят номер / ВИЖ

Реклама

1 коментар към “Джена се обърна към продуцентите си със силни думи / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!