Джена разчувства мрежата с думи към 4-годишния си син / ВИЖ

Джена изпраща щастлив и изпълнен с хубави събития месец. Март предложи на звездата на телевизия “Планета“ вълнуващи емоции във всички сфери на живота, съобщават от музикалния канал.

На 16-и тя представи новият си видеоклип “Моят номер“, който за часове завладя аудиторията и обиколи социалните мрежи, а 10 дни по-късно вече бележи над 1 милион преглеждания в YouTube-канала PlanetaOfficial. С появата на проекта си изпълнителката направи подарък на многобройните си почитатели по повод 14-та си годишнина като изпълнител на “Пайнер“, която посрещна на 17 март.

Изкачените върхове зазвездата в професионален план продължиха и в следващите дни, защото изпълнителката празнува 170 000 последователи в своя Instagram профил – @djena_official_bulgaria.

Тази седмица пък премина под знака на личните вълнения за Джена и семейството й. На 24 март синът й Атанас Стоев- трети навърши 4 годинки, а певицата не пропусна да отправи послание към него и онлайн.

“Честит Рожден Ден, мило дете! Преди 4 години двамата с тате очаквахме появата ти с голямо нетърпение и винаги изживявам спомена когато те родих и ме направи майка. Молим се Бог да те пази и закриля, сине! Бъди ни жив и здрав! – написа Джена.

В по-късните часове на празника допълни: „Наки вече си получи тортата на Бен 10! Може да е затворено всичко, може да сме само семейството, но той е повече от щастлив! Любовта е нужна на света и всичко ще започне да се оправя!“

Джена с изненадващи признания / ВИЖ

С позитивно настроение и увереност, че хубавите неща тепърва предстоят, певицата посреща пролетта. Тя издаде, че скоро предстои и още нещо ново за публиката.

“Ще взема участие в един много интересен проект на уникална певица и моя колежка. Ще бъде много готино и много интересно“ – загатна хитовата изпълнителка.

 

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!