Джена разкри радостна новина

Джена е на финалната права по подготовката на своя нов музикален албум. Певицата съобщи пред почитателите си в социалната мрежа за предстоящия втори фолклорен диск като сподели няколко кадъра от обложката на първия й фолклорен проект “Срещна ни хорото”, съвместно с оркестър “Канарите”,

“Нашият син беше само на няколко месеца, когато издадох албума през 2017 година, а снимките реализирах все още с коремче. Хубави и топли спомени. Сега съм на финала да завърша вторият си албум с орк. “Канарите”. Надявам се, че почитателите на народната музика ще очакват с нетърпение появата му” – анонсира певицата.

 

Звездата на „Пайнер“ получи много позитивни коментари от последователите си, които показаха нетърпението си да чуят всички песни от новия музикален проект.

Джена е закърмена с фолклорната музика, завършва музикално училище с такъв профил и дори създава свои авторски песни на фолклорна основа.

3 коментара към “Джена разкри радостна новина”

  • Христова каза:

    Тази жена така й не се научи да се облича. Не мога да разбера, защо винаги се прави на цигано-травестит?! Няма ли пари за стилист? Ок има глас, но и малко визия. Успех на албума.

    • Анонимен каза:

      Абе ей кой си ти или коя си да казваш кой как да се облича Джена има награди за модна икона и ще ми казваш, че не се облича както трябва смешник!!! Най-тъпи коментар който съм чел 🤦‍♂🤦‍♂🤦‍♂ Нямам думи 🤷‍♂🤷‍♂🤷‍♂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!