Джена разкри дълго пазена тайна

Джена е сред родните звезди, които наред с отдадеността си към музиката и публиката, са посветени на своите семейства и близки, а често намират време и за да се самоусъвършенстват.

Певицата разкри дълго пазена тайна и сподели пред последователите си в мрежата: “Не съм ви казвала, но съм студент по Национална сигурност и Криминалистика вече 3 година…. Жалко, че няма да има парти днес и да си попеем, но се надявам съвсем скоро да се видим“.

Още през лятото на 2020 година тя загатна, че отделя част от времето си на своето образование, след като призна, че е изкарала успешно 6 изпита.
Отговорът вече е ясен, а новината дори притесни част от почитателите на изпълнителката, които споделиха опасенията си, да не би тя да остави певческата си кариера на заден план, предвид сериозността на новата професия, с която се е захванала.

Джена неведнъж обаче е казвала, че музиката е нейният живот и всичко около нея е музика. Семейството също заема водещо място в живота на хитовата изпълнителка.

“Любовта и простите неща правят живота ценен“ –  категорична е тя и с радост се наслаждава на моментите, споделени с любимите й момчета – съпругът й Атанас Стоев -младши и с малкия им Наки.

Последният й пост в мрежата е от една зареждаща разходка в Южния парк в София, където тримата с усмивка се радват на хубавото декемврийско време.

Реклама

5 коментара към “Джена разкри дълго пазена тайна”

 • Тони каза:

  Оххх искам го тоя Наско само за мен. Джена да става криминалистка.А дано ама надали. Но Атанас го искам, ще го изям с парцалите..

 • Атанас каза:

  Ела ме наеби Тони! Много обичам да ми е вътре с кеф ще ти пръдна на к0ра.

 • Тони каза:

  Къде ще се срещнем Насенце мили мой. По добър съм от Джена. Чупя кревати.

 • Атанас каза:

  У вас, че при мама и при жената не става. Купи 5 кила вазелин и идвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!