Джена обеща клип на нова песен, подготвя и балада

Джена сподели, че веднага след излизането на новия й албум ще проследи какъв е интересът към най-новите й песни и тази, която спечели най-голямо одобрение от страна на феновете, ще се сдобие с видеоклип.

„Със сигурност ще клипирам най-харесваната песен от новите. Въпрос на време е почитателите да чуят всички песни. За това направих TV версии, за да може да ги слушат. Една от песните остава изненада, чисто нова за всички“ – обясни тя пред „Планета“.

Хитовата певица разкри, че две от подготвяните нови парчета са останали извън селекцията за предстоящия диск.

„Една песен отпадна от албума. По нея работих с Пачо от „Кристали“, който направи аранжимента на „Да те бях ранила“. Не можахме да се справим навреме с текста на песента, защото сменихме концепцията на мелодията и песента стана малко по-сложна, за това я оставих да я реализирам по нататък“ – каза изпълнителката.

Почитателите на баладите могат да очакват нов сингъл от Джена в тази стилистика, но след излизането на музикалния  албум, сподели тя и уточни: „Има и една балада, по която работя, но трябваше да забавя албума за февруари или март, което не ме удовлетворява. Иска ми се да финализирам нещата, за да започна на чисто през новата година“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!