Джена и Наско: Нашата любов не е силна, тя е единствена

Джена и Атанас Стоев не говорят често за семейното си щастие и не показват сина си на корици. Наскоро малкото им момче изпълни първата си година, а това бе повод да приеме и Светото Кръщение.

Макар и само на една година, наследникът на музикалната фамилия вече се проявява като доста музикален. Слуша с интерес мелодиите, които му свирят, а на кръщенето получил и първият най-скъп дар от своя дядо – поръчков акордеон.

„Той получи този акордеон като наследство – подарък от своя дядо. Акордеон, с който е създал песните на „Канарите“ – казва гордата майка в „Преди обед“ по БТВ.

„Това е най-скъпият му акордеон и беше по поръчка, специално направен за него.  Преди 7-8 години го поръчахме. Беше голямо вълнение за него. Още като се роди, каза: „На кръщенето този акордеон ще му го подаря на Наско“ – добавя на свой ред щастливият баща.

„Много е сладичък! Толкова сме щастливи!“ – възкликва фолк певицата.

Суеверните хора вярват, че любовта трябва да се пази в тайна, за да просъществува. Това в особена степен важи за популярните личности, които са под прицела на камери и фотообективи. Според Джена и съпруга ѝ Атанас Стоев суеверията са пълни глупости, когато любовта е силна и нищо не може да ѝ попречи.

„Нашата любов не е силна, нашата любов е единствена. Аз такава любов по улиците не съм срещал. Пожелавам на всеки така да се чувства. Като я срещнах, разбрах, че това е един човек, който е праволинеен, един човек, който е гледал само в нормите да се движи. И си казах: Това трябва да е моята жена, защото доста съм се нагледал“ – казва Наско.

„Ние сме денонощно заедно. Това може би ни спасява – това че работата ни е такава  – 24 часа заедно. Заедно сме на участия, навсякъде сме заедно. Него го няма, аз се чувствам непълноценна“ – подчертава Джена.

Семейството живее в София, а двамата признават, че са все по-привързани един към друг и щастливи заедно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!