Джена и Атанас Стоев с вълнуващ уикенд

Джена и Атанас Стоев – младши с вълнуващ уикенд

Джена и Атанас Стоев – младши с вълнуващ уикенд в Златоград и околностите. Най-южният град в България, скътан в Родопите, в долината на река Върбица, възхити певицата и тя направи съпричастни на красивите гледки последователите си в социалната мрежа.

Актуалната изпълнителка и съпругът й Атанас Стоев – младши направиха дълга разходка в Родопа планина, а след това се отдадоха на заслужен релакс и wellness процедури.

“Били ли сте някога в Златоград?” – попита фолк звездата, като им препоръчва горещо да посетят градчето, където е успяла да се отдаде на истинска почивка, открила е чудесни хотели.

Синът й пък много се е забавлявал в детския кът, на който пода и стените са от сол.

Летни страсти от Джена и Атанас Стоев / ВИЖ

Музикантското семейство успя да разгледа и най-голямата съвременна забележителност на Златоград, а именно Етнографският ареален комплекс, запазил духа на Възраждането и показващ занаятите и обичаите на родопчани. Това е първият в България частен етнографски ареален комплекс, открит със съдействието и на Общината на 24 май 2001 г.

2 коментара към “Джена и Атанас Стоев – младши с вълнуващ уикенд”

  • Леля Минка от №58 каза:

    Голяма новина. Надя – злобата ги е изгонила и те отишли в Златоград на хотел, за да могат да се на*бът на спокойствие и да не я виждат!

  • Въпрос каза:

    Вярно ли е, че Джена е взела пари на заем от Мария, за да си купи джип Порше, както пише в блитз?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!