Джена и Андреас отново заедно

Седем години след появата на тоталния хит на Джена и Андреас – “Да те прежаля“, изпълнителите отново се събраха, за да зарадват своите почитатели. “Не слагай от отровата“ е озаглавен техният нов дует, който може да бъде гледан в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета HD” и “Планета“ ТВ.

През годините интересът на публиката към създаването на втори съвместен проект е изключително голям, но по думите на Джена, сега се е появила точната песен, за да бъде осъществен такъв.

Като изпълнител, който винаги е държал на качествената и стойностна продукция, певицата взема активно участие в създаването на музиката и текста на песента, заедно с авторския екип, на който се доверява – Йорданчо Василковски – Оцко /музика и аранжимент/ и Анастасия Мавродиева /текст/.

Впечатление прави и ефектното видео, създадено от режисьора Георги Марков. Снимките са реализирани на кариера край София, както и в Ботаническата градина в столицата. Тази част отново прави лека препратка към “Да те прежаля“, чийто видеоклип бе заснет в Ботаническата градина в Балчик.

Новата лента представя и нова визия на Джена. Певицата отново се завръща към шоколадовия цвят на косите си, а заслуга за това имат Венелин Кондаков и Здравко Куманов. Стайлингът на изпълнителите е поверен на Стоян Апостолов, а гримът е на Методи Шопов.

Фотообективът на Виктория Сиракова пък пренася меломаните на снимачната площадка, а снимките ще бъдат обединени в нова фотосесия на Джена.

ВИЖ/ Джена и Андреас – Не слагай отровата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!