Джена: Исках "Хулиган" да е нещо наистина различно - Signal.bg

Джена: Исках „Хулиган“ да е нещо наистина различно

Фолк звездата отиде в R`n`B стилистиката

Джена промотира новия си проект – “Хулиган“. Сингълът носи промяна в стила на певицата, а също така разчупва рамки и клишета както в музикално, така и във визуално отношение.

Парчето е изцяло в модерната R`n`B вълна и излиза извън рамките на попфолка с характерните за жанра дълги отсвири, инструменти и мелодии. Те са заменени от модерен ритъм и вокали, следващи актуалното западно звучене.

“Отдавна подготвям този проект, защото исках да е нещо наистина различно. В последните години все повече се налага тенденцията да няма делене на стилове и жанрове. Музиката или ще е хубава, или не“ – споделя фолк звездата за своето решение да заложи на нещо ново и различно за Лято 2018.

Музиката и аранжиментът са на Велислав Драганински. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева.

Видеоклипът също следва тази линия и предлага един нов поглед на стила на Джена. Певицата промени драстично визията си. Виждаме я руса, цветна, енергична, свежа и пълна с поглед към бъдещето.

Стайлингът е на Стоян Апостолов, а тоалетите са на водещи модни брандове. Гримът е дело на Никола Иванов, а косите – на Здравко Куманов.

Лентата е реализирана от режисьора Георги Марков на три локации в София. Заедно със снимките на видеоклипа, Джена засне и нова фотосесия с фотографа Виктория Сиракова.

ВИЖ/ Джена – Хулиган

1 коментар към “Джена: Исках „Хулиган“ да е нещо наистина различно”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!