Деси Слава с ексклузивен концерт

Деси Слава е избрана за ексклузивна гост-звезда на първия събор на българите в Холандия. Тази есен сънародниците ни там ще се съберат, за да празнуват българския дух. Събитието е на 29 септември и ще привлече българи от цяла Нидерландия в административната столица Хага.

Специален гост на събитието е Деси Слава. Гласовитата певица ще радва многобройната публика с песните си, ще допринесе за доброто настроение и повдигане на родолюбивия дух. Певицата е закърмена с българската народна музика и досега неизменно в репертоара й присъстват емблематични фолклорни мелодии. Точно те ще бъдат в основата на нейния концерт в Холандия. Но певицата няма да пропусне да представи и песните, които й донесоха слава у нас и в чужбина. За да не пропуснете

Билетите за първия събор на българите в Холандия вече са пуснати в продажба онлайн..Празникът започва в 19:30 часа, а мястото е – PAARD VAN TROJE, 2512 GA Den Haag, Prinsegracht 12.

1 коментар към “Деси Слава с ексклузивен концерт”

  • Алекс каза:

    Събитието е на 29 септември и ще привлече българи от цяла Нидерландия в столицата Хага. —-
    Столицата на Нидерландия откога е Хага? Що за неграмотник го е написал това ? И баба знае, че Амстердам е столицата. Излагате се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!