Деси Слава разкри кога ще се върне на сцената - Signal.bg

Деси Слава разкри кога ще се върне на сцената

Деси Слава, която в началото на 2018-а роди втория си син, се радва на майчинството. Тя сподели в телевизионен ефир, че таткото активно се включва с грижи за новороденото момченце.

„Много голяма щастливка съм в това отношение. Той има много голямо отношение към бащинството и се справя прекрасно“ – заяви щастливата майка пред камерата на „Коктейл“ по Канал 3.

Големият син на певицата също с желание помага за братчето си: „Той много се грижи за него. Храни го, сменя памперси. Щастлив е и много добре го приема. В никакъв случай не е проблем една толкова голямата разлика. Той е в една възраст, в която може да помага и да му се има доверие“.

Макар че роди преди два месеца, феновете на звездата на „Пайнер“ са нетърпеливи да я видят отново на сцената. Очакванията са тя да пусне скоро и нови музикални проекти. „Смятам да се върна по някое време, но няма да е скоро. Надявам се, че ще бъде през тази година“ – категорична е хитовата изпълнителка.

Деси Слава обясни и причините за решението си да се посвети по-дълго на майчинството: „Аз искам малко да си го погледам и разбира се да вляза в една приятна форма, която и за мен да бъде задоволителна, за да изляза със самочувствие на сцената. Искам да си гледам детето, защото много бързо минава това време и после не може да се върне. Искам да му се порадвам, наистина да бъда майка. Да изпитам това чувства колкото може по-дълго, защото с Майки не се получи така. След като си дойдохме от Америка, той беше на 3 месеца и много бързо машината ме завъртя. Сега искам да си дам малко по-дълъг срок. Нямам представа кога ще се завърна. Може би септември. Може и за лятото, но по-вероятно е септември. Не знам, когато го усетя“.

 

4 коментара към “Деси Слава разкри кога ще се върне на сцената”

 • JW6 каза:

  Не харесвам новия дизайн на сайта. Според мен ще загубите контакта с хората, пишещи коментари. Като премахнахте гласуването със звездичките и това с колко коментара има за отделните публикации, също не направихте добре. И в новия дизайн ми се струва по-хаотично. Старият беше по-добре…

  • Дейвид каза:

   Пука му на някой за малоумните ви и комплексарски коментари ?????

   • JW6 каза:

    Ако не ти пукаше на теб щеше ли да гледаш какви са коментарите и да си правиш труда да отговаряш? 🙂

 • Тодор каза:

  Аз много харесвам дизайна! Поздравления! Много по-свежо и лесно…
  И хейтърите не могат да си развяват байрака както искат. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!