Деси Слава проговори разделени ли са с Благой Найденов

Деси Слава е изпълнител, наложил се най-вече с гласовите си възможности и вече 25 години е на сцена. Пее всичко и е известна като „ангелският глас“ на България.

Откакто стана майка за втори път обаче, трайно изчезна от прожекторите. Преди няколко седмици издаде много провокативен клип и песен – „Токсичен“.

Деси Слава стъпи на лидерската позиция в попфолка

Певицата споделя, че я очаква горещо лято с много срещи с публиката. Въпреки натоварения си график след възобновяването на клубния живот, за момента успява да балансира между майчинството и кариерата.

„Доста е трудно да съчетавам участия с грижите за детето. Засега издържам. Щастлива съм от факта, че свекърва ми много помага. С нейна помощ се справям“ – казва тя в „Преди обед“.

Признава, че второто й майчинство е много по-различно от първото. Самата тя вече е по-зряла и по друг начин греда на отговорностите.

„Старая се да обръщам повече внимание на втория си син, да поправя грешките при отглеждането на големия ми син Майки. Борис ме разпознава по гласа. За отглеждането на Майки ми помогна моята майка. Тогава много повече пътувахме и той остана ощетен от моето внимание. Живея с тази вина. Щастлива съм, че той ме разбира и стана интелигентен и самостоятелен мъж. Гордея с него, хвалят ми го навсякъде“ – разказва гласовитата певица.

Деси Слава подчертава, че винаги е разчитала на себе си, а не на някой мъж, който да я издържа.

„Никога не съм приемала звездния статус за себе си. Не съм се възползвала и от пари или име на някой мъж в живота си. Моите колеги се шегуват, че аз съм от тази графа „по любов“ – не крие тя.

От доста време в публичното пространство се тиражира, че звездата е разделена с бащата на втория си син – Благой Найденов. Самата тя обаче сподели, че никой досега не й е звънял да я пита това наистина ли е така.

„Заедно или не, по-важното е, че сме щастливи“ – отговори многозначително тя.

Реклама

5 коментара към “Деси Слава проговори разделени ли са с Благой Найденов”

 • Бивш фен каза:

  Жалко станала е на мечка няма нищо общо с клиповете си.Започва да прави трикове, като Андрея за да изглежда слаба.

  • Таня каза:

   “Мечка” или не, аз винаги ще я харесвам, защото на първо място е много добър човек и има страхотно отношение към феновете си за разлика от много други надути певици. Освен това има ангелски глас и все още продължава да прави хубави песни пак за разлика от повечето си колежки. Даже продължава сама да ги пише, а не разчита само наготово и да пее каквото й дадат. Деси е човек, певица и творец в истинския смисъл на тези думи. На който му е важно само това дали е слаба или пълна и как изглежда, а не как пее, да не я гледа и да не я слуша изобщо. На нея такива “фенове” не й трябват. Тя си има достатъчно почитатели, които я обичат такава, каквато е!!!

  • До Бивш фен каза:

   Как не се научихте, че се пише АндреА, а не АндреЯ?! Ами тя си знае най-добре защо е станала пълничка, ние не сме никои, че да я съдим. Особено ако е по здравословни причини. Признавам, че и на мен ми се иска да изглеждаше, както примерно е в клипа Мистерия или Думи 2, но тя е преди всичко певица, творец и добър човек. Тя не е манекенка. А и наистина си има едни от най-верните фенове и хоратя я обичат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!