Деси Слава: Предстои ми година, в която ще поработя повече

Деси Слава работи по два нови проекта. Двете песни са в попфолк стилистиката, композиции съответно на Даниел Ганев и Велислав Драганински.

“Скоро ще ги дам да им направят текстове. Предстои ми една година, в която смятам да поработя повече. Надявам се тя да бъде много щастлива за всички нас, за всички българи, да бъде здрава, да няма сътресения, защото това се отразява на народа и неговото настроение” –  издава тя пред Планета ТВ.

Равносметката на Деси Слава в професионално отношение за изминалата година започва с дуета й с Джордан – “Дали ще те оставя”, който се появи в самото начало на 2018 година. След това тя се посвети на своя син Борис, който се роди на 28 декември 2017 година.
През юни певицата официално се завърна на музикалната сцена и успя да зарадва меломаните с още две песни – “Много съм добра” и “Да вдигнем шум”.

“Аз започнах да пея почти в средата на 2018-а и за мен тази половин година мина много бърз. Успях да направя един самостоятелен проект и още един съвсем набързо с Фики. Той дори няма клип, направихме едно весело парче, предимно за клубовете, да вдига хората и да се забавляват” – казва изпълнителката.

За Деси Слава появата на нейния малък син Борис е нов стимул в професията и я зарежда с амбиция.

“Малко се чувствам раздвоена, защото той още е мъничък и много ми се иска да прекарвам повече време с него, но когато правя проекти и него го има, сякаш искам да е още по-хубаво” – категорична е звездата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!