Деси Слава на море с малкия си син / ВИЖ

Майчинството носи прекрасни емоции за Деси Слава. Певицата се гордее със своите две момчета – Майки и Борис, които всекидневно я даряват с най-чистата любов и радост. След като през юли изпълнителката сподели емоциите от 18-ия рожден ден на Майки, тези дни тя зарадва почитателите си и с кадри от своето лято в компанията на Борис.

Звездата на „Пайнер“ и малкото й момченце се радват на августовското слънце край морския бряг. Публикацията веднага провокира последователите на изпълнителката за многобройни лайкове и коментари.

Неведнъж феновете са споделяли, че се радват на всеки момент от личния живот на популярните личности, защото така се чувстват още по- близо до любимите си звезди.

Сцената също е място, където почитателите могат да се докоснат до обичаните изпълнители, а Деси Слава определено е сред тези певици, които могат да се похвалят с доста клубни изяви и концерти.

На 7 и 11 август тя има участия в Приморско и Китен, а на 8-ми – във Варна. Следващите й клубни изяви отново ще са край морския бряг, където през лятото са най-горещите купони.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!