Деси Слава: Намерих начин да се справя

Деси Слава разказва за образа на Макарона, под чиято маска премина участието й в „Маскираният певец“. Гласовитата певица бе разконспирирана както  от панелистите, така и от зрителите.

„Изглежда не съм излъгала добре, защото след второто предаване почти всеки път панела предполагаше, че аз съм под маската на Макарона. А на мен това ми звучеше като „Долу маската!” и мислех, че си отивам” –  казва с усмивка тя в „Здравей, България“.

Не е успяла да скрие от семейството си, че участва в най-мистериозното шоу на NOVA, но подчертава, че им има пълно доверие и е знаела, че няма как да я издадат.

„Избирах си песните със сърце – това, което обичам да слушам, но преценявах и дали ще са във възможностите ми, за да ги представя добре. Няма изпълнител, който да може да изпее всичко” – споделя мнението си певицата, за която панелистите неведнъж казаха, че няма песен, която да ѝ се опре.

„Моят костюм беше доста по-удобен от костюмите на други участници. Толкова съм щастлива, че не ми се случи да бъда някой друг образ. Представям си, че други участници въобще не са можели да дишат в костюмите си. И при мен имаше такива моменти, но бях намерила начин да се справя с тях. Моята маска беше по-скоро тежка – около 25 кг, но за сметка на това по-благодатна от към дишане” – разказва изпълнителката.

Деси Слава отговори на Азис

Деси Слава споделя, че преди да излезе на сцената е искала всяка една песен да я изпее и представи какво я усеща. Въпреки че може да си преправя гласа и да звучи като друг човек, е искала с изпълненията си самата тя да се забавлява под маската.

„Не съм се прикривала особено, стараех се да избирам англоезични песни, защото публиката не е свикнала да ме слуша на друг език. Въпреки това, смятам, че Азис ме позна още на първото изпълнение, когато си поех въздух” – казва гласовитият Макарон.

Изпълнителката отхвърли обвиненията, че не може да готви. Дори сподели, че семейството ѝ е много доволно от храната, която приготвя.

Реклама

8 коментара към “Деси Слава: Намерих начин да се справя”

 • Мими каза:

  Леле защо изглежда толкова зле? Горката.., подпухнала е като някоя пирожка… Вече няма нищо общо с преди… мисля, че и тя като Рени е добре да си гледат децата вкъщи!

 • Градивна Критика каза:

  Леле, къде е онази визия и онова тяло от клипове като „Думи две“ и „Най-неправилния мъж“?! Надявам се, че видимото и напълняване не се дължи някакъв здравословен проблем от типа на щитовидна жлеза и хормони. Ако е здрава и преценила, че иска да изглежда така, тя е в правото си. Но нека си припомни как е изглеждала през 2002-ра или 2012-та например, когато беше изваяна статуетка. Предвид факта, че живеем в България и че в попфолка визията е от огромно значение, би било добре да се вземе в ръце. Годините нямат значение, имат значение мотивацията и желанието. Да погледне как изглеждат Глория, Камелия, Есил Дюран, Малина, та дори и Емилия. Парадоксално е как Преслава, която навремето беше двойно по пълна в продължение на години, успя да свали килограмите още през 2012 и да се запази слаба вече 8 години (изключвам критиките, които пък тя изяде от своя страна).

 • Fifi каза:

  Почти съм убедена, че подпухването и се дължи на здравословен проблем. Понякога и да искаш да отслабнеш е много трудно особено при проблем с хормони. И в повечето случаи трудно връщаш фигурата, която си имал. Дори и с голяма мотивация. Може да се намали, но не и да се възстанови напълно. Ние няма как да знаем. Най- важното е да е жива и здрава. Аз вярвам, че ако Деси има възможност и начин би изглеждала както едно време и не ми се вярва тази подпухналост да е умишлена. Моят съвет е да направи пълни изследвания и да започне начин на възстановяване. Да знае, че е опитала.

 • Юлето каза:

  Деската е жена с голям талант, земна, мила… едва ли има някой който да не я харесва но наистина не изглежда добре.
  Дано просто заради ковида да се е поотпуснала малко а да не нещо здравословно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!