Деси Слава и Гергана нарочно разигравали папараците на Николета Лозанова

Наскоро в предаването „Папараци“ излъчиха кадри с Деси Слава, на които е по анцунг, без прическа и с херпес на устата. Реакцията на певицата не закъсня и в личната си страница във Фейсбук тя изрази недоволството си.

„Кадрите са направени непосредствено преди концерта на „Планета”, който беше на 24 февруари. Отивах на проба при дизайнера Борче Ристовски и е нормално, че няма да се гримирам, да си правя прическа, при положение, че съм на няколко крачки. Мен е много благоприятно да ме хванат, защото живея близко до дизайнера, с който работя често; до фризьорския салон; до гримьора Кирил Чалъков и често си ходя по този начин. Нормално е, когато ходя на фризьор, да не съм с прическа, може даже да ме видят с мазна коса и небоядисани корени, ако съм тръгнала да ме боядисват. За мен е суперненормално да се гримирам за една крачка разстояние“ – споделя изпълнителката пред „Шоу“ и допълва още:

„Не знам как да коментирам тези кадри?! Заболя ме от метода, който използваха от предаването „Папараци“ – имаше си я лекичко злобичката в коментара зад кадър. Не се притесних, че са ме показали без грим и че съм по анцунг, нито пък че съм с херпес, защото аз съм жена, която прави всички неща, които прави всеки обикновен и нормален човек. Това, че съм популярна личност, е съдба.

Ако беше преди 15 години, може би щях да го приема по-зле. Подразни ме злобният тон и коментар зад кадър. Те са вследствие на това, че аз няколко пъти им отказвам участие в предаването. Причината е, че не обичам жълти предавания. Гледам да давам по-малко интервюта като цяло, и то когато има нужда, не обичам да запълвам медийното пространство със себе си. Струваше ми се безсмислено да участвам в това предаване. И те решиха, че ще ми го върнат.

Пък не виждам какво ми има на външния вид в тези кадри – изглеждам си като една нормална жена – по анцунг, отивайки до магазина или да свърша нещо на 100 метра от вкъщи. Много се чудеха от какво ми е този херпес. Драги хора, от какво се получава херпес?! На мен лично ми се получи при вдигане на температура, при настинка, при голямо напрежение, и то просто избива. Нелепо е да бъдат толкова злобни. Защо го правят?! Стана ми криво, че използват този метод, но вече по никакъв начин не могат да ме принудят да им дам интервю. Преди отказвах, но все пак имаше някакъв шанс, понеже съм добричка (смее се).

Деси Слава явно ще се превърне в редовна „героиня” на таблоида, тъй като папараците излъчиха и други кадри, на които е с колежката ѝ Гергана. В коментара пък се твърди, че двете пеят и след това шофират.

„Това е абсолютна атака по мен! Няма как да пием и да караме – нито една от нас двете не го позволява това нещо! Доколкото разбрах, с Гергана са ни следили целия ден. Ние бяхме в един вегетариански ресторант и по едно време дойдоха някакви хора, които изглеждаха по-странно и нервно, и си поръчаха само кафе. Малко е нетипично в този ресторант да дойдеш само за кафе, усъмнихме се малко.

Решихме да ги заблудим и обикаляхме много дълго из София, при което те решили, че сме пияни, че сме с некоординирани движения, че не познаваме София и не знаем къде отиваме (смее се), което е доста нелепо. Много се забавлявахме с Гергана. Относно алкохола, не искам да прозвучи като оправдание, но ако се погледнат от по-близко кадрите, ще се види, че това са безалкохолни коктейли, в които има плодове, листа от мента и т.н. Представят ме в някаква светлина, в която просто няма нужда!“ – разказва фолк звездата.

Деси Слава е на мнение, че ако подобни репортажи по неин адрес продължават, зрителите биха се отегчили, защото не се случва нищо, което да е извън реда на нещата и подчертава:

„На хората ще им стане много скучно да ме показват само мен, защото в същото време не дават кой знае какво. Нищо, което да не го прави един жив човек. В предаването казаха, че с Гергана сме яли баници, но всъщност ядем дюнери (смее се). Интересно е ако хванат някого с любовница, това е откритие, попадение, но че Гергана и Десислава са пили безалкохолни коктейли, яли дюнери и карали из София – не е нищо впечатляващо и невиждано“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!