Деси Слава в дует с млад талант

Деси Слава, която е сред най-обичаните певици, се радва на успешна кариера в попфолка, но изпълнява с еднаква лекота също и фолклор, и поп музика. Освен желан дуетен партньор от своите колеги, звездата на „Пайнер“ приема предизвикателството да подкрепя и млади таланти.

Наскоро тя подкрепи 12-годишния Сава Чиплич във финалната задача в проекта “Нова звезда” на “Шоуто на Слави”. Участниците трябваше да пеят в дует с популярен български изпълнител.

В студиото на предаването Слави Трифонов не пропусна да направи комплимент на своята колежка за професионализма, както и да припомни едно отложено обещание.

“Имам вина пред теб, обещах ти да направим една песен. Пяхме я веднъж преди толкова време, в третия сезон на “Гласът на България”, в който участваше. Даже Ивайло Вълчев е написал страхотен текст. Времето така лети“ – каза Слави, а Деси Слава добави с усмивка: „Да, ще я направим, докато сме живи.”

Деси Слава и Сава Чиплич пяха “Йорговани”, известният сръбски дует на Весна Змиянац и Дино Мерлин.

През уикенда пък Деси Слава се посвети на своето семейство като не пропусна да пусне снимка в социалните мрежи със своите любими мъже. От фотоса липсва само малкият Борис, който има специално място в сърцето на своята известна майка.

Междувременно певицата продължава с клубните изяви у нас и в чужбина. Още този петък тя ще радва с най-големите си хитове своите почитатели в Лондон, а мястото на срещата е българския ресторант Unikat-2.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!