Деси Добрева покори зала 1 на НДК с уникален авторски спектакъл - Signal.bg

Деси Добрева покори зала 1 на НДК с уникален авторски спектакъл

Деси Добрева ще представи „ЛУДО МЛАДО“ и във Варна на 22 ЮНИ

Ангелогласната Деси Добрева представи изключителен, пъстър и много зареждащ авторски спектакъл пред препълнена зала 1 на НДК във вторник вечерта. Неуморната певица, подкрепена от над 100 артисти на сцената в спектакъла “Лудо Младо”, ще гостува и във Варна на 22 юни в от 19.30 ч. в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта.

Билети за събитието вече се продават на касата на залата и на касата на Летния театър във Варна. Ексклузивно можете да ги намерите в интернет на ticketportal.bg, а още и в бензиностанции ОМВ, Office1Superstore, книжарници Booktrading. Цената им е от 15 до 40 лв. според мястото в залата.

В зрелищния спектакъл участват много музиканти и танцьори от трупата на Нешка Робева, брас-бендът на Мишо Йосифов, Стоян Янкулов-Стунджи, Косьо Цеков от ФСБ, Нено Илиев от Romaneno Project, гимнастички от клуб Левски. Както и водещи фолклорни виртуози, народен хор, духовият оркестър “Вива Монтана”, формация “Жестим” и внушителната група от 50 кукери-сурвакари от пернишко.

Тази уникална смесица от стилове, събрана в пъстро и неповторимо музикално-танцово и мултимедийно шоу от световна величина, ще достави удоволствие и неповторими емоции и на варненската публика. На 22 юни в зала “Конгресна” на Дворец на културата и спорта – Варна ще чуем любими песни – “Лудо Младо”, “Червената Шапка”, “Кой уши байрака”, “Море Сокол Пие” и много други.

Ще видим чаровната певица в различна светлина. Едва ли ще останем задълго по местата си, поканени на голямо българско хоро за финал. Без съмнение, спектакълът е подготвен с много любов за зрителите и феновете на Деси Добрева, която няма как да не бъде усетена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!