Деси Добрева заложи на наш хитмейкър, работил със световни звезди

Песента „Ела“ е съвместна работа на Деси Добрева и Явор Русинов, работил със световни звезди като Курт Хауенщайн, Supermax, Булгаро, Vox, Чака Кан, Фалко, Део, Бони ем, Арно Рауниг, Хосе Фелисиано, Хорст Кмела и много други.

Преди две години отново двамата направиха хита „Дос“, който покори не само радиостанциите в България, но и надхвърли пределите на родината по радио маршрута от Македония през Словения до немското ARD.

Автор на текста към песента „Ела“ е Невена Русинова, която също е работила с певицата преди това. Неин е текстът на парчето „Тази нощ”, която бе една от най-предпочитаните песни на лятото на 2017-а.

Промо / Деси Добрева – Ела

Режисьор на видеоклипа към „Ела“ е Георги Марков – един от водещите режисьори на музикални клипове у нас, познат на широката публика от детска възраст като Фори от Васко да Гама от село Рупча

В последните години Добрева се утвърди като един от водещите изпълнители на България, който с лекота пълни най-големите концертни зали в големите градове на страната.

Деси изпя и песента “Гиздава”, написана специално за филма, който откри и обра овациите на последната Кинопанорама – “Засукан свят”, с режисьор Мариус Куркински, екранизация по едноименния разказ от сборника „Диви разкази“ на големия български писател Николай Хайтов.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!