Дения Пенчева за раздялата с Диапазон Рекърдс и новото начало

Певицата е категорична: Имам нужда от повече свобода

Дения Пенчева бе едно от знаковите имена във фолклорния каталог на Диапазон Рекърдс в продължение на 10 години. Певицата е възпитаничка на гимназията към руското посолство в България, дипломира се в бакалавърска специалност Актьорско майсторство за музикален театър в Нов български университет и паралелно с Поп и джаз пеене при Етиен Леви в същия университет. Има магистърска програма в специалност Продуцентство и креативна индустрия във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Климент Охридски”.

Изпълнителката разкрива в интервю за „Открит микрофон“ на Signal.bg, че вече е прекратила взаимоотношенията си с продуцентската компания и споделя какви са причините за това.

„Договорът ми изтече и реших да не го подновявам. С Ненчо Касъмов сме в много добри отношения, приятели сме. Няма някаква драма. Аз имам други идеи в насока на това как искам да се развивам като изпълнител. Други хоризонти съм си набелязала и Диапазон Рекърдс няма какво да ми даде на този етап“ – казва тя пред водещата Емилия Стоянова.

Дения вече е готова с три нови сингъла и е категорична, че те са нова крачка в нейната кариера. Изненада та за меломаните ще е голяма, тъй като певицата представя себе си в доста по-различна светлина, без да бяга от фолклорната традиция.

„Имам нужда от повече свобода и в новите ми проекти, които скоро ще излязат, се вижда точно това“ – убедена е младата звезда и допълва: „Не съм шаблонен изпълнител, не съм шаблонен човек. Представям нещо, което до сега не съм правила. Много е различна музиката – тя е поп, но с фолклорен текст и в него има фолклорен рап. Песента е много популярна, но аранжиментът е изключително различен“ – издава тя.

Вижте тук какво още разказа Дения Пенчева в „Открит микрофон“ за раздялата си с Диапазон Рекърдс и за новите си проектни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!