Денис Теофиков се превърна в истинска сензация

Денис Теофиков се превърна в истинска сензация из клубовете в цялата страна. Неговата поява предизвиква неописуема еуфория, а феновете му се увеличават с всеки изминал ден.

Певецът е щастлив, че всяко парти, на което пее, се превръща в уникална емоция както за него, така и за всички присъстващи. Красноречиво доказателство за това е едно от последните клипчета, които певецът сподели в официалния си профил в Instagram. Последователите му пък не пестят похвали и суперлативи за неговите харизма и талант.

“Уникално! Дано си даваш сметка за новия етап, който тепърва започва! Желая ти успех, постоянство и безкрайно щастие!”, “Беше просто невероятно, твоето участие!”, “Любим си ми!” – пишат някои от тях.

Тази вечер Теофиков ще пее в Слънчев бряг. На 23-ти и 24-ти август е музикален гост на празника съответно на Кнежа и Мадан, а в съботната вечер заедно с Емилия ще бъдат в центъра на купона в Стара Загора. Със сигурност двамата изпълнители ще изпеят поне няколко пъти ”Акула” и ”Тръгвай си”, които се откроиха като едни от най-големите хитове на Лято 2019.

2 коментара към “Денис Теофиков се превърна в истинска сензация”

  • Дани каза:

    Поредна глупава ПР статия от хората, грижещи се за имиджа му. Не смятам, че е някаква сензация, а просто едно момче без адекватно поведение, което не знае как да се държи на сцена. Харесвам го, но бях на негово участие и беше много зле. Направи ми впечатление, че перчемът и стайлинга са по-важни от пеенето и подборът на репертоар. Дебилният смях и опити за закачки бяха още по-нелепи.
    Все пак успех и дано се измъкне от капана на ранната слава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!