Денис рестартира с дует

Денис подгрява феновете си в очакване на старта на нощния живот. Певецът разкри, че има нова песен.

“Парчето е готово още от ноември 2020 година, но тъй като е изпълнено със заряд исках да го представя в момент, в който ще можем заедно да му се насладим с публиката. Затова задържах премиерата му, но мисля, че вече е време да издам, че това ще се случи съвсем скоро. Остават финални моменти от работния процес по видеото, така че очаквайте скоро моето ново предложение“ – споделя той.

Все още изпълнителят не разкрива заглавието на проекта, но пък издава, че той е с типично попфолк звучене и ще бъде дует. Вярва, че публиката ще го хареса от първо слушане.

В момента певецът продължава да работи и по новите си идеи, защото е зареден с много желание да представи интересни песни на меломаните. В дните, когато не е в звукозаписното си студио, обича да е сред природата, в компанията на любими хора или да спортува.

Новината за предстоящия рестарт на работата на заведенията в страната е очаквана с вълнение от звездите на телевизия “Планета“ и техните почитатели. Срещите им в клубовете носят много позитивни емоции и радост за младите хора, които са нетърпеливи да се забавляват с любимата си музика на живо.

Реклама

1 коментар към “Денис рестартира с дует”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!