Дебора: Имам желание непрекъснато да работя

Преди малко повече от година Дебора стана част от музикалното семейство на „Ара Мюзик„. От тогава до сега магнетичната красавица може да се похвали с две самостоятелни парчета, два дуета и едно трио. Наистина бърз и зашеметяващ старт на кариерата ú. Последният ú самостоятелен сингъл „Сексапилно“ стана факт преди броени дни и вече се радва на хиляди гледания и положителни коментари в интернет пространството.

Във видеото на „Сексапилно“ Дебора демонстрира вродения ú чар и сексапилно излъчване, като допълнително нажежава страстните с еротични танци. Вълнуваща, истинска и артистична е изпълнителката под звуците на подчертано динамичния стил на песента. Посланието на видеоклипа е адресирано към романтичната и изтънчена жена, която може да бъде както агресивна и решителна, така и плаха, и чувствителна.

„Дълго време обмисляхме заглавието на песента, накрая решихме да е „Сексапилно“. В момента подготвям още музикални изненади, които скоро ще станат факт. Имам желание непрекъснато да работя и да правя нови песни“ – споделя Дебора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!