Двойна радост за Преслава / ВИЖ

Преслава отпразнува рождения си ден с две партита. През деня тя събра най-близките си роднини и приятели, сред които сестра й Ивелина Колева и Софи Маринова, на място, където можеше да присъства и малката й дъщеря Паола.

Двете заедно духнаха свещите и приемаха благопожелания и подаръци.

По-късно вечерта фолк звездата беше специален гост на откриването на новия сезон в Слънчев бряг, където празнува със своите почитатели. На емоционалната си изява хитовата изпълнителка призна, че публиката й е липсвала много по време на извънредната епидемиологична обстановка в страната.

Сред ВИП-гостите, които не пропуснаха събитието на сезона, бяха колежката на Преслава – Лидия, моделката Палома Митева, редица известни дизайнери, фотографи, журналисти.

Силни емоции за Преслава / ВИДЕО

Домакините се бяха постарали рожденичката да се чувства като истинска принцеса. Още с излизането й на сцената й поднесоха голяма торта, още по-голям букет цветя и отвориха огромна бутилка шампанско за нейно здраве.

Тя, от своя страна, направи купон, за който дълго ще се говори. Нямаше песен от репертоара й, независимо по-нова или по-стара, която да не взривяваше присъстващите. А последният й хит „Беден в сърцето“ звуча цели три пъти.

И на двете партита Преслава блестеше в изящна къса и вталена червена рокля с един буфан ръкав, а усмивката и гласът й превърнаха партитата в запомняща се емоция.

Реклама

3 коментара към “Двойна радост за Преслава / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!