Две певици от Фентъзи Груп Медия напуснаха лейбъла

Две млади певици от каталога на Фентъзи Груп Медия се разделиха с лейбъла. Какви са причините за  това тяхно решение не става ясно, но от музикалната компания на Силвестър Матеев – Силвър излязоха с официално съобщение.

„Във връзка с множеството запитвания, със смесени чувства ви уведомяваме, че съвместната ни работа с младата надежда на попфолк сцената, а именно Иви, приключи. Все пак сме щастливи, че дадохме поле за изява на таланта – нещо, което ще правим винаги, колкото и неблагодарни да са хората“ – се казва в съобщението.

ВИЖ / Иви и Румен Борилов – След 100 години

„Добре познатата и любима ваша звезда – Криси, също реши да поеме по своя път. Длъжни сме да ви споделим, че прекратихме съвместната си работа и с нея.

ВИЖ / Криси – Какъв си ти

От „Фентъзи Груп Медия“ пожелаваме всичко най-добро и успешно ново начало на двете изпълнителки, с които осъществихме страхотни музикални проекти“ – информират от продуцентската компания.

1 коментар към “Две певици от Фентъзи Груп Медия напуснаха лейбъла”

  • Хгйй каза:

    Може би защото ме да видели коректно отношение и сте се разминали в очаквания си … Може и вие да не сте видели коректно отношение … знае ли човек ? Съдейки по другите фирми и техните изпълнители бая схеми има и много от нещата не са такива каквито изглеждат .Така че кой е неблагодарен и кой е е дълга тема за разговор дали певиците или продуцентите незнам И КОЙ Е ПО АЛЧЕН !!! Общо взето ако отношенията бяха чисти и всичко беше на масата и каквото дава единия и другия и да прибира стойността която е дал /вложил нещата щяха да стоят по друг начин … Много от интригите идват и от продуцените и много говорена зад гърба на изпълнителите тази каква била за какво ставала и т.н но е въпрос на възпитание и разбиране жалко че не осъзнават факта че всяко такова изказване говори за тях както и всяка интига а не за изпълнителя . В БЪЛГАРИЯ Е ТРУДНО ДА СИ НАМЕРИШ СВОЯ ЕКИП СВОЕТО МЯСТО ЗАЩОТО ВЪПРОС НА ИНТЕРЕСИЕ Е ВСИЧКО И ДОРИ ДА СИ ТАЛАНТЛИВ С УСЕТ НЕ ВИНАГИ НЕЩАТА СЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАЩОТО НЕ ВИНАГИ СИ ИЗГОДЕН НА НЯКОЙ .. А ОТНОСНО ИЗКАЗВАНЕТО НА ТАЗЗИ ЛЕЙБАЛ ТО СЕ ЗНАЕ ЧЕ НЕ СА И БЕЗ ОФИЦИАЛНОТО МУ ИЗКАЗВАНЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!