Две млади попфолк певици предизвикаха фурор в мрежата

Две млади попфолк певици предизвикаха фурор в мрежата с дуетния си проект. “Имаш да взимаш” на Данна и Десита е първият видеоклип в YouTube канала – PlanetaOfficial през 2020 година, достигнал до Номер 1 в трендинга на интернет портала за видеосподеляне.

Новите фолк надежди благодариха на своите почитатели за подкрепата и ги увериха, че през цялата година ще работят така, че да ги радват истински.

Промо / Данна и Десита – Имаш да взимаш

Музиката на съвместната им песен е написана от Галин, а текстът е на Десита. Аранжиментът е направен от Деян Асенов, а режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов. Двете певици залагат на интересен сюжет, а провокацията не им е чужда.

Появата на Данна и Десита на концерта “Планета на 18” в зала “Колодрума” в Пловдив бе посрещната с интерес от публиката и с много аплодисменти. Хитовете им вече звучат и в клубовете в цялата страна, а младите ги предпочитат за поздрав.

4 коментара към “Две млади попфолк певици предизвикаха фурор в мрежата”

 • Петар каза:

  Наистина предизвикаха голям фурор но не с талант а с фалшивото си пеене и пълна липса на Гласови данни единствено с това предизвикаха фурор с нищо друго за певици не стават то се чу и видя да се захванат с нещо друго което наистина и се отдава защото пеенето изобщо не и се отдава на тези две девойки срам и позор за музикалният бранш са те това е самата истина то не се иска само визия ами и глас да има човек ама при тези момичета гласовите дани липсват тотално иначе не мога да отрека че са красиви .

 • Малки курвета каза:

  Какъв фурор са предизвикали тия малки курвички дето се продават за пари на стари чичковци? 😂😂😂

  Те не само нямат никакви гласови данни, но и не стават за нищо. Грозотии! Пълна трагедия!

 • КрантЪ каза:

  Освен отвръщение в комбинация с диария и повръщане, друго не могат да предизвикат!

 • Ах Пайнер вижте в детската градина или училището където работи Ивета Костова може да има някой детенье където пее по добре от тези двете така и така сте тръгнали да лансирате млади и зелени ….. момиченца ,които ги търси пубертета яко и се мислят за пейвачки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!