Две звезди от „Гласът на България“ подписаха с „Пайнер“

Две нови звезди ще изгреят в „Пайнер“ в следващите месеци. Кастингът за нови изпълнители тази пролет даде път на Ивета Костова и Радко Петков, които пребориха конкуренцията и  вече са част от артистите на музикалната компания. Двамата се откроиха с представянето си сред 39-те кандидати, допуснати до втория кръг.

Радко Петков е от Троян и за мнозина е известен като Радко от отбора на Иван Лечев, от “Гласът на България 2017”. Ивета Костова пък е от Ямбол и е била част от отбора на Деси Слава в “Гласът на България 2014”.

За прослушване в студиото бяха одобрени общо 13 талантливи младежи от двете конкурсни вечери. Освен Радко и Ивета, това са – Ефи Стефанова от Варна, Христина Христова от Пловдив. И още Красимир Граминов от София, Дарина Петрова от Плевен, Лъчезара Стефанова от София, Снежи Спасова от Пловдив. А така също Силвена Ангелова от Каспичан, Ивет Яничкова от Враца, Николета Сачкова от Велинград, Ивана Бълдъркова от Свищов, Таня Кръстева от Сливен.

В студиото на “Пайнер” най-убедително се представиха Ивета Костова и Радко Петков. Те бяха първите, на които бе предложен договор за професионална кариера.

Има още няколко обещаващи имена, които стигнаха до финала, но по една или друга причина, не са в състояние да започнат веднага професионална кариера. На следващ етап имена от този резерв със сигурност ще направят първите си крачки като професионални изпълнители на музикалната компания.

Ивета Костова и Радко Петков вече работят върху дебютните си проекти като изпълнители на “Пайнер“.  До края на следващия месец те ще зарадват многобройните си почитатели с видеоклипове.

Ивета Костова планира това лято да приключи с работата си в ямболската детска градина и да се отдаде изцяло на музикалната си кариера.

Радко Петков завърши паралелка с английски език в СОУ “Васил Левски” в Троян. Изживя незабравима абитуриентска нощ със съучениците си и ще кандидатства през юли в НМА “Проф. Панчо Владигеров” в София.

2 коментара към “Две звезди от „Гласът на България“ подписаха с „Пайнер“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!