Даяна прави песен с бившия си

Даяна не си губи времето и последния месец пусна ремикс на песента си „Вземи ми всичко“, стана рекламно лице на модно ателие, пиано бар, и готви нова песен.

Мартин Димитров е създател на ремикса. „Песента „Вземи ми всичко“ се прие много добре от хората и понеже е балада и не можеше да се пуска по дискотеките, реших, че е задължително да има и ремикс. Благодаря на Мартин, че направи точно това, което исках“ – сподели Даяна.

Красивата изпълнителка стана рекламно лице на две марки. Едната е модното ателие с дизайнер Мария Малакова – „Gadaba Fashion“, а другата – пиано бар „Хедон“. За фотосесията на Даяна се погрижиха – грим Мис Бони, прическа Sin Style, стайлинг „Gadaba Fashion“.

„Мария Малакова е уникален дизайнер. Тя има собствен стил и обръща огромно внимание на детайлите. Изработва всякакви тоалети – официални, ежедневни, спортни, бутикови, както и всякакви модни аксесоари. Доверявам ú се напълно“ – категорична е Даяна.

За другата марка, на която певицата е рекламно лице, а именно пиано бар „Хедон“, Даяна обосновава избора си така: „Това е наистина страхотен пиано бар – изискана обстановка, интересен интериор и много хубава музика – какво повече може да му трябва на човек?!?“

С това изненадите не спират дотук. На Даяна ú предстои да запише нова песен. Парчето е готово, чака се само текста и да влезе в студио да го запише.

„Песента я направих съвместно с бившия си приятел Ицо Бухала, с когото сме в чудесни приятелски и колегиални отношения. Той ми помага много и сме страхотен тандем!“ – похвали се изпълнителката на „Право в целта“. Новото парче е бързо, с модерен ритъм и Даяна се надява в края на месец март да може да го представи на почитателите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!