Дара Екимова с интригуващ солов проект

Коледната атмосфера в най-новата песен на Дара Екимова е пресъздадена чрез обичайната за младите хора подготовка на най-вълнуващия празник в годината. В ролята на близките й приятелки влизат моделите Евелин Бошнакова и Стефани Василева. Любопитното е, че истинско приятелство свързва Дара и Евелин, отвъд камерите и професионалните им ангажименти по заснемането на клипа към „Follow me”. Премиерата на новия хит от Дара Екимова е на 5-и декември.

След успеха на летния хит Sagapao, Екимова отново работи с безспорния хитмейкър Искрен Тончев – Искрата, който написва музиката на „Follow me”. Видеото е поверено на Павлин Иванов – Башмоушън и неговия екип.

Камерата на талантливия режисьор Андрей Андреев проследява трите момичета по време на коледен шопинг в столичен мол. Избирайки подаръци за най-близките си, Дара, Евелин и Стефани срещат трима връстници със слухови нарушения. Алекс Йорданов е глух, учи в професионална гимназия по електротехника и автоматика и вече има опит пред камерата, Венцислав Велев е възпитаник на 96-о СУ „Лев Николаевич Толстой” и също като Алекс е със слухови нарушения, но е с кохлеарен имплант. Яна Димитрова, от 81-о СУ „Виктор Юго” е приятелка на двете момчета, израснала е в среда на глухи и владее жестов език. Тя е дъщеря на Таня Димитрова, основател на Център за деца със слухови нарушения „Яника“. Предложението за включването на Яна, Алекс и Венци е на самата певица, провокирана от идеята музиката и посланията на „Follow me” да достигнат до всички, повече от 200 000 българи със слухови нарушения.

„Музиката е универсален език и исках моите връстници и хората, които не могат да я чуват, да я „видят” с очите и да я почувстват в сърцата си. По време на снимките беше супер, смяхме се много. Открихме, че имаме сходни възгледи за света и нищо не ни пречеше да общуваме помежду си.” – споделя тя по време на снимачния процес.

Благодарение на Яна, за броени минути певицата научава жестовете за своите реплики. На 15-и декември младата изпълнителка ще се включи в традиционния коледен празник на децата със слухови нарушения в столичен хотел.

В клипа към „Follow me”, както и в реалния живот, Дара и приятелят ѝ са в трепетно очакване на коледното вълшебство, обвито в златни панделки и дъх на коледни сладки.

Заради кратките срокове, в които трябва да се подготви за снимките, тя сама се заема със стайлинга, а на помощ й се притичват професионалисти, осигурявайки най-актуалните модели от есенно-зимната колекция за снимките в столичен мол.

Гримът отново е дело на талантливата Цвети Борисова, която пристига от Варна, за да се включи в заснемането на „Follow me”. Грета Николова се заема с грима на Евелин и Стефани, а косите са поверени в ръцете на топ-стилиста Любен Николов и младия фризьор Мартин Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!