Данна: Целите са мечти с краен срок

Позитивна нагласа и добро настроение в разгара на златната есен показва Данна. Младата изпълнителка върви стремително нагоре в професионален план и се радва на много добър прием от почитателите на попфолка.

В една от новите си публикации в Instagram тя споделя мисъл, която със сигурност ще мотивира и още млади хора да последват сърцето си и да повярват, че мечтите се сбъдват.

“Целите са мечти с краен срок“ – пише в публикацията изпълнителката, а последователите й веднага я подкрепиха с лайкове и коментари.

Данна е една от новите музикални надежди в попфолка. Тя дебютира това лято в ефира на телевизия “Планета“ с песента “Бомба“, в дует с Джордан. Преди дни певицата взе участие и в проекта на своя колега Кирил Атанасов – “Как ще си простиш”, а изненадите от нея тепърва предстоят.

Заредена е с много желание за работа и e амбицирана да постига все по-големи успехи в музиката. А в свободното си време предпочита да се наслаждава на красивата природа и да посещава интересни места, които да споделя с приятелите и почитателите си.

ВИЖ / Кирил Атанасов ft. Данна – Как ще си простиш

3 коментара към “Данна: Целите са мечти с краен срок”

  • Анонимен каза:

    Искам да попитам Данна би ли направила дует с певеца Борис Дали? Направете трио? Кога ще я направите и да я пуснете по Планета и да се виждате и тримата в клипа? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

  • Анонимен каза:

    Направете трио с Емрах и Борис Дали? Нямам търпение да я пуснете по Планета?

  • Албена В. каза:

    Няма да направи трио, защото и двамата не се интересуват от … трио с жени! По- скоро тя би направила трио с някои дърти чичковци спонсори!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!