Дамян Попов сюрпризира Анелия на сцената

Емоционална изненада поднесе Дамян Попов на Анелия. Поп певецът реши да зарадва своята колежка по време на нейно участие в популярен клуб във Варна.

За целта Дамян създава и предварителна организация като научава от диджея кога звездата на телевизия “Планета“ ще изпълни общото им парче “Копакабана“. Неочаквано за нея той се появи на сцената, с което предизвиква истинско въодушевление не само сред присъстващите, но и за самата изпълнителка.

Видимо развълнувана и с широка приятелска усмивка, певицата прие жеста на своя колега и заедно зарадваха гостите с лайв изпълнение на “Копакабана“. След това пък Анелия отправи музикално желание към Дамян Попов да я поздрави с любимата й негова песен – “Твоето момче“.

Двамата изпълнители са и добри приятели, но за съжаление този път не успяха да споделят повече от съвместното време на сцената, защото още на следващия ден ги очакваха нови музикални ангажименти. Анелия бе специален гост на празника на Лъки, а Дамян Попов, заедно с Миа, пяха за 50-годишнината на Община Дългопол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!