Дамян Попов се наслаждава на райско кътче

Дамян Попов избра да започне 2019-а в едно от райските кътчета на земята – остров Пукет. Певецът вече се наслаждава на своята ваканция в кралство Тайланд, а някои от преживяванията си споделя и със своите последователи в социалните мрежи.

Част от кадрите категорично разкриват неповторимата красота и екзотика, на която могат да се насладят туристите, а друга пък говори, че изпълнителят е решил да се впусне в авантюристични приключения. Сред тях е една от традиционните атракции на Острова – да се качиш на слон и да си направиш кратка разходка с него.

“Добро утро от мен и кака Мери“, отправя своя поздрав на снимка от това изживяване Дамян Попов, а почитателите му искрено се радват на хубавите емоции, които владеят певеца.

Палмовите плажове с мек и чист пясък, както и изумрудените води на Андаманско море също са изкушение за Дамян Попов. Изпълнителят не пропуска да им се порадва, докато в България температурите са минусови, но съвсем скоро и той отново ще бъде на родна земя, защото му предстои работа по нови проекти и срещи с публиката в клубовете.

Припомняме, че в края на 2018-та Дамян Попов представи дуетния сингъл с Миа – “Нямаме време“. По думите му този проект е специален, защото с дуетната му половинка за първи път правят такъв експеримент, създавайки театрална музика. Идеята за “Нямаме време” е вдъхновена от постановката “Тя, той и още двама, трима” на режисьора Богдан Петканин, а на песента може да се насладите в PlanetaOfficial в YouTube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!