Дамян Попов направи сантиментално пътешествие

С ваканция в Португалия Дамян Попов постави официално начало на лятото. Певецът избра един от най-популярните курорти на Атлантическото крайбрежие, Кашкайш, където в продължение на няколко дни разпуска на плажа.

Заедно със свои приятели поп певецът се наслади и на кокетните улички, кафенета и ресторантчета, които предлага това място, а в един от дните всички си подариха изискана вечеря в заведение, отличено с две звезди Мишлен. Преди това компанията посети португалската столица Лисабон, която е известна с богатата си култура, забележителности и интересна архитектура.

“Останах впечатлен от Лисабон, изключително пъстър и красив град с история, който с удоволствие отново бих посетил“, сподели  Дамян Попов.

Той разкри, че началото на пътешествието е било поставено в специално за него място – Прага.

“С този град са свързани едни страхотни спомени от ученическите ми години, към които ме върна това пътуване. Заедно с музикалното училище в Добрич пътувахме до Чехия, където гостувахме на българското посолство. Спомням си с голямо вълнение за екскурзията и сега успях да се припомня тези щастливи и безгрижни моменти от детството ми. Прага много се е развила и е един прекрасен европейски град“, споделя още той.

След кацането си на родна земя певецът влиза в студио, за да завърши новия си сингъл. Междувременно съвместният му проект с Жана Бергендорф -“ Едно“ превърна отново певецът в един от най-излъчваните артисти в родния музикален ефир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!