Дамян Попов: Най-смисленото нещо за изпълнителите са концертите

Дамян Попов и дуетната му партньорка Миа влязоха и в ролята на водещи на тържествения концерт по случай празника на Варна, който се провежда по традиция навръх Свето Успение Богородично.

Изпълнителят разкри, че поверяването на тази отговорна задача в толкова мащабно събитие за тях е огромна чест. С Миа и преди са пели на празника на морската ни столица, но за първи път са водещи на традиционния музикален спектакъл в зоната край Морската гара.

Двамата участваха и в концертната програма със специален микс, включващ най-емблематичните песни на Дамян Попов – “Копакабана”, “Твоето момче” и “Излез”.

“За мен беше изключително вдъхновяващо да се изявявам пред над 25 000 човека, защото винаги съм казвал: “Най-смисленото нещо за нас, изпълнителите, са концертите, а усещането е съвсем различно от клубните изяви” – откровен е изпълнителят пред „Планета“.

За Попов това лято ще донесе още концертни изяви. Само след седмица с Миа ще пеят на празника по случай 50-годишнината на Община Дългопол. Предстоят музикални срещи с публиката в София, Сандански и Добрич, а Дамян не крие, че ги очаква с нетърпение.

1 коментар към “Дамян Попов: Най-смисленото нещо за изпълнителите са концертите”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!