Дамян Попов: Искам да изкача нови върхове в музиката и да се задържа

Дамян Попов избра да посрещне Великденските празници в родния Добрич. Там той  не пропусна да посети и едно от местата, изиграли най-важна роля в живота му – училището “Св. Климент Охридски“. Точно от там започват първите стъпки в музиката на изпълнителя. Той споделя спомени от този момент в рубриката “Планета Блиц“. В нея Дамян Попов разкрива още, че мечтите му са основния двигател в живота.

“Със сигурност мога да кажа, че ако няма мечти, човек абсолютно е загубен в своето бъдеще. Със сигурност най-големите ми мечти са свързани с музикалната сцена и с новите върхове, които искам да изкача и да се задържа най-вече. А в личен план искам много след години да съм семеен и да имам едно уютно и топло местенце, където да ме посрещат любими хора“ – казва той.

Дамян Попов не крие, че до този момент най-голямата му награда в живота е това, че има много верни хора до себе си. Приятели, които изключително много обича. А в професионален план признава, че наградите не са цел № 1 в живота му, защото човек не трябва да се вглъбявя в тях. По думите му те са просто един стимул да продължаваш да правиш това, което искаш и те прави щастлив.

А за всичко това най-важно е вдъхновението. “За да се вдъхновиш да правиш хубава музика, трябва да слушаш още по-хубава музика. Музиката вдъхновява във всяка една посока. И в музикална, и в личен план, във всичко, което си пожелаете, музиката е двигател“ – казва Попов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!