Група „Сигнал“ се довери на „Планета“ за едно нетипично шоу

На 10 април Йордан Караджов и група “Сигнал” подготвят пролетно рок-парти, с което телевизия “Планета” в партньорство с Global Online Concerts ще зарадва всички родолюбци в САЩ.

Истински “мотор” на тези BG Live-концерти от София за Чикаго е главният продуктов мениджър на “Пайнер” – Петя Романова. Тя добре познава сънародниците ни зад Океана и успешно си партнира с популярни парти дестинации там. Освен с изпълнители на “Пайнер”, тя е правила концерти в САЩ и с много от най-популярните имена в поп и рок музиката, сред които и група “Сигнал”.

Специално за пролетното рок-парти, музикантите са подготвили концертна програма, включваща златните им хитове.

И този концерт на “Сигнал” няма да мине без вечните хитове “Може би”, Спри се”, Липсваш ми”, “Сляп ден”, “В друго време, в друг свят“. Със сигурност българите в Чикаго с нетърпение очакват 10 април, за да се забавляват с любими български песни.

Инициативата на телевизия “Планета” да организира live-концерти на български изпълнители, които чрез стрийминг от София да радват с песните си сънародниците ни зад граница се оказа успешна.

Припомняме, че в средата на февруари първи Теди Александрова и Емрах изнесоха online-концерт за българите в Чикаго и пожънаха успех. След тях през март в това начинание се впуснаха Анелия, Галена и Роксана.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!