Гримьорът Бони с новини за състоянието на Глория, която е в болница

Топ гримьорът Борислав Соколов – Бони сподели какво е актуалното състояние на болната от COVID-19 Глория, която бе приета в болница, за да се лекува.

Глория е приета в болница

„Поради многобройните въпроси около състоянието на моята приятелка Глория, искам с този пост наведнъж да ви отговоря и да дам яснота за нейното състояние! Тя се възстановява изключително бързо, благодарение на грижите на целия екип във ВМА! Има вероятност съвсем скоро да бъде напълно излекувана и изписана! Предавам ви нейните благодарности, поздрави и прегръдки за вашата загриженост към нея! Изключително тежко е състоянието за всеки, който се сблъска с COVID-19, а нейният съвет към всички вас е да не подценявате ситуацията и да бъдете отговорни към здравето на вас и вашите близки! Прекрасен съботен ден на всички и бъдете здрави!
Глория и Бони“ – гласи постът в социалната мрежа, публикуван от гримьора в събота, 9 януари.

 

Реклама

5 коментара към “Гримьорът Бони с новини за състоянието на Глория, която е в болница”

  • Мимокмок каза:

    Бързо възстановяване и от мен за Глория!!!!Нашето семейство разбра по най болезнения начин какво значи да си болен от тази коварна болест.Моят съпруг не можа да преодолее вируса и почина преди два месеца.Всички бяхме болни и оздравяхме,макар неговия брат още да се лекува от последствията от вируса.Желая успех на всички и много любов!!!А на Глория::::най хубавото нещо ,което може да се случи на една жена,е да стане БАБА.Аз имам трима внука и се гордея с тях,те сега са ми утехата в тези трудни времена!!!!Желая ти успех!!!!

  • Таня каза:

    Като брат и сестра са! Трябва да се венчаят по стар цигански обичай.

  • Иван каза:

    Това Бони е отвратителен жена. Много гнусен. После защо мразят гейовете в България…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!